Data: 15 Nov 2021
Pret: 990 euro + 200 lei

ABU DHABI- DUBAI

Ziua I Plecare din Lugoj/ Timisoara/Arad dupa amiaza spre aeroportul din Beograd / Budapesta . Formalitatile de imbarcare, zbor de noapte spre Emiratele Arabe Unite.

Ziua II Sosire dimineata in Abu Dhabi. Imbarcare in autocar. Transfer spre Dubai. Cazare si timp de odihna.

Seara, optional, Croaziera cu cina aproximativ doua ore : “dhow”- vas arab traditional din lemn pe canalul creek ce desparte orasul Dubai in Deira si Bur Dubai. Se poate vedea aici imbinarea ultramodernului cu traditionalul.

palm dubai marina dubai

Ziua III Mic dejun. Tur de oras al Dubaiului. Muzeul Dubai gazduit de Fortul Al Fahidi , Moscheea Jumeirah, plaja Jumeirah cu celebrul hotel de sapte stele Burj Al Arab, Insula Palmierului cu Hotelul Atlantis, zona Deira cu Piata de aur si Piata de mirodenii , Palatul administrativ– resedinta a seicului Dubaiului Dupa amiaza vedem Emiratele Sarjah si Ajman. In Sarjah vedem Moscheia Regelui Faisal ( omagiu adus regelui Arabiei Saudite), Fortul Sarjah, vechea resedinta a familiei conducatoare construit in 1820, muzeul si nu in ultimul rand pietele Al Arsa si Majjarah sau piata covoarelor persane si a suvenirurilor Al Markazi. La mica distanta se intinde Emiratul Ajman cu plajele fine, Muzeul sau de Istorie precum si cu santierul unde se construiesc traditionalele vase dhow. Retur in Dubai

Dubai-beach dubai safari

Ziua IV Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi  Seara  optional cina la  Burj Al Arab.

khalifa dhow dubai

Ziua V Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi sau optional puteti schia la ski dome , – cea mai mare partie cu zapada artificiala din intreaga lume ( biletul de intrare permite schiul timp de 2 ore pe 5 partii cu grad de dificultate diferit, cea mai lunga partie avand 400 m ) si care se afla in incinta Emirates Mall. Cine doreste poate urca in  Burj Khalifa – cea mai inalta cladire din lume .Ziua poate fi petrecuta si la parcul acvatic Wild Wadi langa hotelul Jumeirah Beach sau la Aquadventure la hotelul Atlantis situat pe Insula Palm. Excursie optionala: Desert  Safari  in desert cu jasini de teren  4×4,  plimbare cu camila,  , barbeque, apus de soare in desert ,dansuri traditionale, muzica , spectacol .

atlanis dubai aquarium

Ziua VI Mic dejun . Timp liber pentru cumparaturi , plaja, etc

yas ferrari

Ziua VII Mic dejun. Plecare spre Abu Dhabi .Tur de oras in capitala Emiratelor Arabe Unite cu vizitarea impunatoarei Moschei  construita de  Seicului Al Nahyan,  Palatul Emiratelor, Palatul Prezidential, Turnul Inclinat, Palatele membrilor familiei regale din Abu Dhabi,   Marina Mall,  Insula YAS, cu circuitul de Formula 1 si cel mai mare parc de distractii acoperit – Ferrari World– deschis in octombrie 2010 . Optional vizita in Etihad Tower cu magazinele sale de lux si panorama orasului de la 300 metri inaltime Cazare in Abu Dhabi,

Ziua VIII . Mic dejun .Transfer la aeroportul Abu Dhabi pentru zborul spre Beograd. Sosire la Beograd . Transfer la Timisoara, Arad si Lugoj cu autocarul.

 

 

Pret: 990 euro + 200 lei  Plecare  15 noiembrie 2021

 

Pretul include:

  • bilet de avion Beograd – Abu Dhabi- Beograd
  • transfer aeroport – hotel – aeroport
  • tur de oras in Abu Dhabi si Dubai ,
  • excursie in emiratele Ajman si Sarjah
  • 6/7 nopti cu mic dejun la hotel 3-4*
  • Taxe aeroport, transfer la aeroport in Beograd
  • asistenta turistica, taxe locale

 

 

Preturile nu includ :

  • asigurarea medicala + storno
  • excursiile optionale
  • bauturile de orice fel , mesele neincluse in program si bacsisurile